Epävirallinen mainos, jossa nuori Adolf Hitler kuolee Mercedeksen voimasta ei vakuuttanut autobrändiä mustalla komiikallaan.

Saksalaisen elokuvakoulun oppilaiden tekemä mainospätkä First Steps-elokuvakilpailuun, jota Mercedes-Benz osaksi sponsoroi, näyttää C-sarjan Mercedeksen kiemurtelevan läpi Hitlerin itävaltalaisen kotikaupungin. Ajoneuvon törmäyksenesto-ominaisuus auttaa sitä välttämään osumasta kahteen tyttöön kylässä, mutta tämän jälkeen auto tyrmää nuoren Hitlerin tämän äidin huutaessa pojan nimeä.

Sekunnin murto-osan aikana näemme massamurjaahan, joka pojasta olisi tullut – mutta sen sijaan hän kuolee ja vääntyy hakaristin muotoon.

”Havaitsee vaarat ennen kuin ne ilmestyvät”, kertoo lopputeksti auton teknologiasta.

Mercedeksen edustaja kertoi, että brändi lähetti asianajajansa pyytämään elokuvantekijöitä sisällyttämään mainokseen tekstin, jossa selitetään, ettei mainoksella ole minkäänlaista suhdetta autobrändiin. Edustaja kuvaili mainoksen sisältöä epäasialliseksi.

Edustaja kertoo, että Mercedes myy autoja fiksulla teknologialla, joka estää onnettomuuksia. He halusivat esittää kysymyksen siitä, mitä tapahtuisi, jos teknologialla olisi sielu.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ytVdBLMmRno

Lähde: Huffington Post